Αρχική

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
Πιστοποιηθείτε!
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αναδείξτε τις δεξιότητες σας διαλέγοντας ανάμεσα σε 50 Πιστοποιήσεις
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ TOTALCERT
Λάβετε Επαγγελματική Πιστοποίηση
Previous
Next

Καλωσήρθατε στην Totalcert

Σας προτείνουμε

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Περιβάλλον & Ενέργεια

Τουρισμός & Επισιτισμός

Τουρισμός & Επισιτισμός

Δείτε περισσότερα

Πληροφορική & Επικοινωνίες

Οικονομία & Διοίκηση

100 Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις

Πανελλαδικά Εξεταστικά Κέντρα

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση

Εγγύηση Ικανοποίησης

Τελευταία Νέα

Επικαιρότητα
Ευρωπαϊκή Ένωση
Διαγωνισμοί

Συχνές Ερωτήσεις

Η πιστοποίηση είναι ένας αμερόληπτος τρόπος μέτρησης των δεξιοτήτων σας. Προσθέτει αξία και ανταγωνιστικότητα στο βιογραφικό σας, κάνοντας το χαρτοφυλάκιο των προσόντων σας να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Η επαγγελματική πιστοποίηση αποδεικνύει στους εργοδότες ότι έχετε αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος.

Μέσω των επαγγελματικών πιστοποιήσεων μπορείτε:

– Να εξασφαλίσετε το μέλλον σας, κατέχοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για την απασχόληση ή την προαγωγή

– Να επικυρώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας για την αγορά εργασίας και τους εργοδότες

– Να αυξήσετε την αξία σας, έχοντας επικαιροποιημένες δεξιότητες

– Nα ενισχύσετε την επαγγελματική σας ζήτηση στη διαδικασία εύρεσης εργασίας

Η πιστοποίηση που πρέπει να ακολουθήσετε, είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Ανεξάρτητα από το είδος της επαγγελματικής φύσης, το επίπεδο σας στην ιεραρχία ή τους επαγγελματικούς στόχους, η TOTALCERT παρέχει μια σειρά από διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, που καλύπτουν τομείς της απασχόλησης.

Η TOTALCERT παρέχει επίσης τη δυνατότητα σε οργανισμούς να δημιουργήσουν τις δικές τους εξατομικευμένες πιστοποιήσεις, που μπορούν να αναπτυχθούν μοναδικά για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσωπική συνάντηση με ένα μέλος της ομάδας μας. Με εμπειρία ετών, έχουμε την τεχνογνωσία να παρέχουμε ανάλυση των αναγκών σας και τις αντίστοιχες στρατηγικές λύσεις για τις απαιτήσεις των πιστοποιήσεών σας.

Μπορούμε να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να εντοπίσουν τις ανάγκες κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού τους, με τις κατάλληλες επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να διασφαλίσουμε ότι η επένδυση θα επιστρέψει σε εσάς προσθέτοντας αξία στους εργαζόμενους αλλά και στον οργανισμό στο σύνολό του.

Μπορούμε να:

– Αντιστοιχίσουμε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες με τις πιστοποιήσεις της TOTALCERT, να δώσουμε στους εργαζόμενους τις δεξιότητες του σήμερα, για να φέρουν εις πέρας την εργασία τους μέσω πιστοποιήσεων που βασίζονται στις ανάγκες της Αγοράς.

– Προσφέρουμε στρατηγικές και εξειδικευμένες επαγγελματικές συμβουλές με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους, για να καλύψετε τις ανάγκες των εργαζόμενων και της επιχείρησής σας.

– Αναπτύξουμε πρωτοποριακές και εξατομικευμένες πιστοποιήσεις ειδικά για τις ανάγκες των εργαζομένων και της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε συνάντηση με μέλος της ομάδας μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Βήμα 1: Επιλέξτε την πιστοποίηση που επιθυμείτε.

Βήμα 2: Επιλέξτε την αναγνώριση που χρειάζεστε. Η TOTALCERT έχει ένα δίκτυο από εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς κατάρτισης, εξεταστικά κέντρα και εκπαιδευτές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Βήμα 3: Επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να εξεταστείτε: ηλεκτρονικά, γραπτώς ή μέσω διαδικτύου; Στη συνέχεια μπορούμε να σας προτείνουμε πού, πώς και πότε μπορείτε να εξεταστείτε.

Ο Φορέας Πιστοποίησης TOTALCERT προτείνει πρωτοποριακές στρατηγικές λύσεις σε θέματα πιστοποιήσεων μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Μας Εμπιστεύονται